vakantiemenu

- All Inclusive
- Actieve Vakantie
- Lastminutes
- Zonvakantie
- Goedkope Vakantie
- Natuur en Cultuur
- Golf Reizen
- Vakantie Reizen
- Strandvakantie
- Aanbiedingen
- Vliegvakantie
- Familie Vakantie
- 2010 Vakantie
- Wandel Vakantie

accommodaties

- Hotels
- Vakantiehuizen
- Vakantie Villa's

vervoer

- Auto Verhuur
- Vliegtickets

Steden - Machico
Het stadje Machico is gelegen in het oosten van Madeira. Machico telt ongeveer 30.000 inwoners en is hiermee na Funchal de grootste stad van Madeira. Machico was de eerste vestigingsplaats op Madeira waardoor de stad in de 15e eeuw een periode de hoofdstad van het eiland was.

Door het rijke culturele verleden van Machico is het stadje cultureel bezienswaardig, zo vinden we hier bijvoorbeeld 2 historische kapellen (Capela São Roque en Capela dos Milagres).

Machico is tegenwoordig redelijk populair onder toeristen, de plaats is niet zo druk als bijvoorbeeld Funchal maar toeristen weten het stadje wel degelijk te vinden. Machico is een aanrader wanneer u op zoek bent naar een goede combinatie van toerisme en rust. Nabij de boulevard is er een kiezelstrand terwijl u iets landinwaards een aantal zeer mooie wandelroutes kan lopen.

U kunt gemakkelijk uw eigen plan trekken, maar er worden vanuit Manchico ook excursies aangeboden. Bovendien is er een goede bus verbinding (express lijn) naar Funchal.

 

Privacy | Disclaimer | Contact | Links
© Tosl Media 2007-2013